lördag 13 juli 2013

SEMESTER


Vi har varit på semester!!
Och eftersom att det är semester så vill man ju att barnen ska njuta och enligt barnen själv så innehåller ju många av dessa njutningar väldigt mycket socker...
Men eftersom det är semester så bestämde vi oss för att då får man faktiskt fuska lite...
Så barnen har njutit av kakor, hamburgare med bröd, läsk m.m

Och jag kan säga att det märks på en gång på vår son med ADHD att han har fuskat... så fort sockerruset lagt sig blir lättretlig och bångstyrd...

Men eftersom att vi bestämt oss för att fuska har man ju redan packat ner lite extra tålamod i ryggsäcken, vilket var bra!
Och det funkar ju mycket bättre med lite extra tålamod än att man bara blir arg! Detta har man ju verkligen lärt sig nu, särskillt med all hjälp vi fick på COPE utb. på BUP!

Sen är det ju alltid ett före när man ska iväg på nya äventyr med familjen och det har ju faktiskt inte bara att göra med att man har en son som har ADHD! Utan de flesta barn blir ju ganska speedad när man hittar på något roligt äventyr!
Vi var faktiskt ända ner till Skara sommarland, vilket var en helt underbar park för barnen de stormtrivdes i dagarna två =)

Men hur som hellst så vet man ju att det bara är sommar en gång om året och barnen förtjänar ju faktiskt att ha det gott när det är skola resten av året!
Och i vårt fall där vi äter annorlunda än de flesta andra så tycker ju barnen att det bli något väldigt roligt när de får dessa sötsaker!

Man minns ju själv när man var liten... inte var det saft/läsk, godis, snacks m.m varje dag... Utan man fick lördagsgodis på lördagar! Och då var det nåt speciellt och man njöt! NU är det så tillgängligt varje dag i veckan coh det är lite synd tycker jag faktiskt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar