onsdag 24 april 2013

Vilken bergochdalbana det kan vara med ett "vanligt" barn...
Ännu snabbare går karusellen med vår son, ena stunden fort fort rakt upp mot himmelen tills man plötsligt bara slits ner på jorden igen utan att knappt fatta vad som hänt.

Detta senaste året har det hänt otroligt mycket! Vi har verkligen kämpat för vår son att han ska få en vardag som funkar!
vissa grejer funkar andra inte,nästa gång kan det vara helt tvärtemot. Det är som att man lever i ett mänskligt experiment...

I höstas gick vi en COPE-utbildning via BUP, denna rekomenderar jag starkt!!
Har verkligen fått ett helt annat synsätt och ett helt nytt tänk i hur man ska tackla vardagen! Att man med sitt eget beteende kan påverka så mycket! Helt underbart! Då får man ju mer kontroll och jag behöver kontroll! Kontroll på vardagen så den funkar. Det är inte lätt med tre barn, make och hund!  
Att så enkla saker som att välja sina ord och inte använda starka negativa ord som tex SKA och MÅSTE kan göra så stor skillnad. WOW!
Sen att man fick träffa andra föräldrar med samma eller liknade problem var ju fantastiskt! Man är verkligen inte ensam!  
Man kände sig sedd och man kunde hjälpa varann.  

Vår son har fått prova på medicin det senaste året och det har varit lite som med allting annat med honom, upp och ner. Ibland har det funkat ibland inte och hela det här året (2013) har det inte funkat. Fast vi tyckte det funkade så bra i höstas inte ens höjd dos gjorde någon skillnad. Tillbaks på ruta ett! :/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar